Historisch

 

 

Fresh Concept werd opgericht in 2000 met als doel de ontwikkeling van een versnijdings- en verpakkingsactiviteit van vleeswaren met bestemming van grote gemeenschappen. De oorspronkelijke activiteit, het versnijden en verpakken voor de Food Service blijft tot op heden een belangrijke activiteit van Fresh Concept.

De activiteit begint in een atelier van 300m² te Courcelles.
Heel snel ontwikkelt Fresh Concept een gamma van vleeswaren “Vers verpakt” geselecteerd bij de beste belgische en buitenlandse producenten.

In 2002
Na het succes van het « Vers verpakt » verhuist Fresh Concept naar Marcinelle in een industrieel gebouw van 1200m².

In 2003
Fresh Concept is een van de eerste belgische bedrijven die een BRC-certificaat bekomt.

In 2006
Bouwen van een uitbreiding van het gebouw om zo het bedrijf verder te kunnen laten ontwikkelen. De totale oppervlakte van het gebouw werd op 2400m² gebracht.

In 2008
De 4 kaderleden van het bedrijf doen een Management By Out
Sindsdien wordt Fresh Concept steeds bestuurd door Guy GILSON, Dominique SCHEPERS, Christian CRISMER en Frédéric BARBIER.